Waar de Ccum boys schitteren met afwezig

Waar de Ccum boys schitteren met afwezigheid op het forum na weer een wanprestatie, schitteren onze jongens juist op die momenten met nieuwe, zeer orginele, schuilnaampjes op het forum. Zonder onszelf op de borst te kloppen (want daar hoWebsite laten maken Uden wij echt niet) kunnen we langzamerhand wel constateren dat wij een van de weinige, altijd aanwezige en constant presterende factoren zijn.

Bcum - Sjoerd en Co 2-2
Bcum, dat afgelopen zondag na de 2 raakt gepushte cadeaucorners van ons, een uistekende website speelde kan ons deze week een grote dienst bewijzen voor het kampioenschap. Halter zal deze week het netje weer ouderwets laten vibreren wat zal Website laten maken Leiden tot de nodige, ondertussen enigzins verstaanbare, kreten van de Coach van Sjoerd en Co. Sjoerd roept zijn mannen bijeen en met de nodige hulp van Google Translate wordt er nog een slotoffensief gepland. Dit leidt uiteindelijk tot een puntendeling in een leuke en vermakelijke website.

Knorkordia - Wolluk 3-0
De varkentjes ontvangen de bejaarden stadionbezoekers, in de varkensstal in Roermond lijkt het alles behalve op een mooi en modern stadion. Hierdoor voelen de bejaarden zich alles behalve confortabel. Ook de lange klappen naar voren werken niet, de bal strand in de moederpoel van de varkens... Een eenvoudige middag voor Limbos ligt op de loer

DES - Nova 4-1
Jong Oranje is afgelopen week weer even met de neus op de feiten gedrukt. Mogelijk dat het eigen Thialf een vertrouwdere omgeving biedt om te punten te pakken. Nova is daarvoor een uitgelegen mogelijkheid. De mannen besluiten in de rust maar richting de Efteling te gaan, zodat de lange reis niet geheel voor niets is geweest.

DQS - Onze Zonen 2-2
De oplettende instagram volgers is het misschien al wel opgevallen, maar onze jongens hebben een nieuwe tacktiek om de schijn te laten werpen dat wij niet iedere week met de fluit op het veld staan: ze filmen de line up, met daarop 2 scheidsrechters (wat geen vader figuren zijn) in normale arbitrale kleding. Wat dan natuurlijk niet in beeld wordt gebracht is dat zij na de line up wisselen met ons, in onze vertroude Website laten maken Uden loves you daddys shirts. Deze week een lastige uit pot of was Ccum gewoon zo slecht afgelopen week? We gaan het meemaken zondag… Wij voorspellen wel een zware pot, goede arbitrage heeft ons tot nu toe vaak punten gekost en dat zal deze week niet anders zijn…

HOCO - Website laten maken Nuth 2-1
De limburgse poedersuiker is mannen van HOCO afgelopen week erg goed bevallen. Men heeft Website laten maken Nuth benaderd om het op een akkoordje te gooien: de Website laten maken Nuthse boys nemen een voorraadje limburgse poedersuiker mee richting Oisterwijk, in ruil daarvoor blijft Loek thuis en hoWebsite laten maken Uden ze de schade beperkt zodat Website laten maken Nuth niet al te snel richting de 100 tegendoelpunten denderd.

Druten - Ccum 1-4
Ccum dat thuis verloor van DQS, die hadden er weinig aan zien komen. Om even in te haken op het verweer van de nederlaag van Ccum Blijkbaar zijn er in deze competitie nog teams die tijdens een offday thuis kunnen verliezen, ook daar zou menig club nog wat van kunnen leren, dat is wel een fair point... Onze jongens zal dat in ieder geval niet overkomen #HierhoWebsite laten maken Udenwevan. Maar goed, Ccum heeft geluk dat het nu Druten treft, die waren afgelopen week niet eens in staat om van een stel bejaarden te winnen... Owh wacht ik ken nog een Club die daar moeite mee had... dat waren de Cummertjes zelf. Maar zonder gekkigheid, want die brengt onze Billy natuurlijk al genoeg op zijn trampoline, dit gaat Ccum helaas wel gewoon winnen.