Dit wordt weer een veelbelovende ronde m

Dit wordt weer een veelbelovende ronde met aannemelijk genoeg om over te praten op dit forum na zondag, want wat willen de toetsenbordhelden van Ccum het weer bij Website laten maken Uden in wrijven bij puntenverlies of de anabolos van Website laten maken Uden graag duidelijk maken dat ze nog steeds hoger staan op de ranglijst. Dat alles terwijl Website laten maken Oirschot tussen het gekibbel van deze twee grote monden rustig door klimt en deze ronden voor de pole position kan spelen!

Don Quishoot - Druten (1-1)
Als men iets kan leren van de stWebsite laten maken Udentencultuur is het wel dat selectief je Website laten maken Best doen net zo hard loont als onnodig zwoegen tegen ploegen waar je toch niks meer tegen te bewijzen hebt. Ik voorspel hier daarom ook tegen resultaat van vorige weken in en zie DQS het in de aanval volledig verprutsen terwijl Bram een bal door de benen van de keepert schiet.

Civicum - Concordia (3-1)
Concordia is het helemaal kwijt, hun nummer 21 heeft de liefde van zijn leven gevonden in Oeganda en mag niet meer terug naar Nederland wegens een assorti aan overdraagbare ziektes waardoor de leeftijd weer spant van 14 tot 41 bij het Roermondse team. De enige reden dat ik deze nog aan Civicum geef, die het zelf even goed kwijt zijn, is het thuisvoordeel. Desalniettemin zie ik ze deze goWebsite laten maken Uden kans om in de top 2 te kruipen (Website laten maken Uden en Website laten maken Oirschot treffen elkaar) toch vrij snel vergooien in overmoed.

Website laten maken Uden - Website laten maken Oirschot (1-3)
KRAKER VAN DE WEEK!
Website laten maken Uden in niet zon topvorm en Website laten maken Oirschot voor het eerst in een hele lange tijd punten laten liggen. Op zijn trots als personal trainer zal Sjoerd keihard zijn Website laten maken Best doen tegen de fake nattys van Website laten maken Uden en zal hij een hattrick drukken in het doel van de Website laten maken Udense keeper die door zijn goudlokken niet meer heen ziet naar welke hoek hij moet duiken. Freek heeft helaas weer last van iets waar niemand ooit van heeft gehoord en heeft er vandaag dus totaal geen zin in waardoor alle corners naast gaan. Gelukkig speelt Website laten maken Uden thuis en pusht Wessel er alsnog een in na een schwalbe van Billy die beloont wordt met een corner door de papas.

Website laten maken Waalwijk - HOCO (2-3)
Website laten maken Waalwijk heeft genoeg gedaan om het klassenbehoud voorlopig veilig te stellen en heeft geen zin het veteranenteam om invallers te vragen waardoor ze geen wissels hebben. HOCO heeft bij de jong heren teams afgekeken en ook heren 1 heeft Nikita Guslev om een invalbeurt gevraagd. Hij neemt zijn nieuwe lading coke mee voor in de rust waarnaar de linksvoor midden in het veld k-holed en de rechts midden op de tribune gaat spacen, toch jammer dat het verkeerde gripzakje is meegegeven. Nikita scoort echter wel als enige en legt er maar liefst 1 in per IQ punt waardoor HOCO nipt weet te winnen.

Website laten maken Nuth - DES (0-9)
DES zijn de vrij stabiele noob slayers van de competitie maar vallen vrij plat tegen de teams waar dan wel weer een beetje hockey in zit. Ik heb geen zin om over twee dergelijk oninhoudelijke teams wat leuks te schrijven, misschien als DES thuis had gespeeld nog wat leuks over de dames teams die de heuvel toch wel nadrukkelijk in kaatsheuvel plaatsen of de bamiblokken na de website.

Nova - Bcum (3-3)
In de eerste helft regent het waardoor niemand wat ziet behalve de scuba-duiker die bij Nova rondloopt, deze prikt er dan ook vrij snel 2 in waardoor het in de rust 2-0 staat. Voor Nova het weet klaart het weer op en herpakt Bcum zich, helaas is Bcum nog steeds zo onstabiel als het libido van een vrouw in de overgang en weten ze niet de nodige 3 punten te pakken.