DQS – Druten 3-1 Waar onze Jongens vo

DQS – Druten 3-1
Waar onze Jongens vorige week nog een grote mond hadden nadat Ccum had verloren van DQS hebben ze zichzelf afgelopen weekend de mond gesnoerd. Onze voorspelling op een gelijkspel straalde nog iets van optimisme uit… iets wat het spel van onze zoontjes alles behalve had. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het een zeer terechte overwinning was voor DQS, en dat wederom blijkt dat wanneer onze jongens onpartijdige arbitrage hebben ze tegen iedereen onderuit kunnen gaan. Druten heeft aan de uitslag te zien sterke weerstand geboden aan Ccum, echter verwachten wij dat DQS wanneer ze het niveau van afgelopen weken halen toch relatief eenvoudig met de punten aan de haal gaan. Hiermee klimmen de bierestafette koningen langzaam richting een positie die hun spel eer aan doet.

Ccum – Knorkordia 2-2
Zoals benoemd doet de uitslag vermoeden dat Ccum de nodige moeite heeft gehad met de ijsbaan in Druten. Als de Ccummertjes het niveau van de afgelopen weken doortrekken wacht hen een zware kluif tegen de varkentjes uit Roermond. De varkentjes hebben daarin tegenwoordig een grote variatie qua omvang in de selectie. Met de uitgezette Papa en Mama langs de kant en centraal achterin, proberen ze de biggen voorin te voorzien van wat speelruimte. Echter zullen ze het plan deze keer helemaal omgooien. Dit heeft alles te maken met het feit dat men bang is dat de Keeper van Ccum de biggetjes aanziet als mini’s van de week… Gezien de vorige ontmoeting tussen deze twee zal men dit proberen te voorkomen.

 

Onze zonen – Sjoerd en CO 2-1
Om de coach van Sjoerd en Co een realistische websitevoorbereiding te kunnen laten draaien zou het wel zo fair zijn als er iemand op voorhand een vertaling aan kan bieden van wat er het gehele jaar al wordt geschreven over de websiteen van onze zonen thuis. Die coach kan dat natuurlijk niet lezen en komt hier straks heen met de gedachten dat ze een goede kans maken om te winnen. We hoeven jullie natuurlijk niet meer uit te leggen dat dat niet gaat gebeuren. We zullen personal trainer Sjoerd in het eerste kwart enkele kansen geven om aan onze zonen te laten zien hoe je echt moet slepen. Nadat hij er 1 scoort, en de coach helemaal begint te geloven dat ze kunnen winnen nemen we het heft in handen. Onze Captain heeft nog wat spuitjes gezet en zoekt de 1 vs 1 confrontatie op tegen Personal trainer Sjoerd. Sjoerd zal worden Website laten maken Bestraft met een rode kaart, waarna de coach de nodige onverstaanbare woorden naar ons zal roepen. Die krijgt hiervoor natuurlijk ook rood, waardoor ook de captain van Website laten maken Oirschot eraf mag. Ah fijn, ondertussen is het 13 tegen 9, volgt u het nog? Dan volgen er een corner of 56 en dan staat het 2-1 en zit onze dienst er weer op.

 

Wolluk – HOCO 1-5
Zonder dat HOCO verdovende middelen heeft gebruikt beginnen de mannen uit oisterwijk al te hallucineren wanneer ze het stadion betreden. Wanneer ze dan nog de laatste restjes van de uit Limboland verkregen poedertjes gebruiken, begint de motor net als afgelopen week weer op volle toeren te draaien. De bejaarden van Wolluk kunnen het niet meer bijhoWebsite laten maken Uden, en zullen na een goed gesprek na de website ook eens overwegen om dat wondermiddel ook te gaan gebruiken.

 

Website laten maken Nuth – DES 0-5
Voor deze website zullen de Efteling medewerkers hun vrouwelijke schoon niet eens mee hoeven brengen ter afleiding van de tegenstander. Met een 0-4 tussenstand in de rust biedt Website laten maken Nuth de mannen enkele bruine fruitschalen aan om het met een 0-5 af te doen. DES kan hier mee leven, en beseft zich tegelijkertijd dat men op deze manier nog wel enkele pilsjes kan nuttigen voordat het ‘clubhuis’ van Website laten maken Nuth om 17:00 weer haar deuren sluit. Met de elle lange terugreis in het verschiet zijn met deze deal geen verliezers gemoeid.  

 

Nova – Bcum 1-6
Halter, die volgens lokale bronnen heeft besloten zich wat meer op het scoren van backhands te focussen in plaats van het plaatsen van voorspellingen, heeft het afgelopen week weer laten zien. En dat tegen de, volgens het forum zeer stabiele keeper van Website laten maken Oirschot. Halter zit op rozen en kijkt reikhalzend uit naar deze ontmoeting met Nova om nog een gooi te kunnen doen naar het Wereldrecord backhanddoelpunten scoren op Limburgse velden. Bcum slacht Nova dat het, net als afgelopen weekend, na 2 kwarten wel weer mooi geweest vindt.