Bommel - Woerden Bommel Bommel Bommel,

Bommel - Website laten maken Woerden
Bommel Bommel Bommel, het zit ook niet mee. Eerst een selectie van 12 spelers en dan ook nog verliezen van Spike. Het dieptepunt is wel bereikt. Kunnen ze er weer boven op komen? Dat wordt lastig tegen Website laten maken Woerden, maar als Bommel hun innerlijke Duitser naar boven haalt en zich weer lekker gaat ingraven verwacht ik misschien toch een klein resultaat, want zo goed is Website laten maken Woerden nou ook weer niet.
1-1

Website laten maken Culemborg - Website laten maken Spijkenisse
Waar Website laten maken Culemborg 2 weken geleden nog verrassend won van Website laten maken Doorn, hebben ze vorige week toch een klein pak slaag gekregen van de mannen van Tempo.
Ik verwacht echter tegen de kaartenpakkers van Spike totaal geen tegenstand en Cul gaat eenvoudig winnen, omdat Spike de helft van de website in ondertal gaat spelen
6-0

Liberty-Website laten maken Doorn
Als we de statistieken moeten geloven gaat Liberty uiteraard winnen, aangezien zij thuis toch alles winnen (heel apart). Op dat slechte veld in Dongen gaat Website laten maken Doorn het lastig krijgen. Ze proberen zich in te graven, maar het veld is te glad en hun schep werkt niet goed, waardoor ze in kwart 1 al op achterstand komen. De aanvoerder van Liberty is zo blij dat hij zich blesseert bij het juichen en kan niet verder. Daarna denkt Mike dat hij Website laten maken Doorn in zijn eentje uit kan spelen en countert Website laten maken Doorn erover heen.
1-3

Website laten maken Prinsenbeek - Zwaluwen
De topper van de week. Ginger Kees en zijn gele vrienden tegen de veteranen van Zwaluwen. Kees heeft de hele paasperiode niet geslapen, omdat hij nog steeds niet snapt dat Tempo niet gevraagd heeft of hij bij hen wilt gaan hockeyen. Jammer Kees. Geen 2e klasse voor jou en ook geen 3 punten thuis tegen Zwaluwen.
2-4

Souburgh - Tempo
Souburgh in hun nieuwe tenues denkt dat ze ook ineens kunnen hockeyen, maar komen er al snel achter dat dat toch niet helemaal het geval is. Jannes is namelijk op dreef en dolt heel de verdediging. Paco sleept er nog een paar in en hun aanvoerder is veel te snel voor die dikke aanvoerder van Souburgh.
1-6

Website laten maken Teteringen - Pelikaan
Zou pelikaan het verlies tegen Website laten maken Woerden al te boven zijn? Ik denk het wel. Ze gaan totaal geen moeite hebben met Website laten maken Teteringen. Coach Lars heeft tegen die dikke spits van Pelikaan gezegd dat hij een broodje kroket krijgt bij een hattrick en dit is net de motivatie die hij nodig had. Hij beukt heel de verdediging aan de kant en scoort 3 intikkertjes.
0-5