Don Quishoot - Druten 7-2 De studenten

Don Quishoot - Druten 7-2
De stWebsite laten maken Udenten zijn eindelijk wakker geworden, niet alleen in het veld maar ook op het forum stromen ze binnen. Je zou zeggen dat in de tentamenperiode de studs juist afwezig zijn, maar ze kunnen blijkbaar niet stil zitten. Toch moeten ze een weekje wachten om weer de wei in te mogen. Die week stilzitten nemen ze letterlijk en mogen de sjaars lekker voorover buigen om hun verdiende straf te ontvangen. De nieuwe coach van de studs heeft een masterplan bedacht en maalt wat peper bovenop het zweepje. Hierdoor maken de feuten het verschil en wordt Druten het bos in gestuurd.

Civicum - Concordia 4-2
Cuijk ligt tegen de grens van Limburg aan en toch mogen de Limburgse knokkers een uur rijden voor deze pot. De griezel van Concordia kan een half uur later vertrekken, hij veranderd zichzelf gewoon in een vleermuis en is binnen 25 minuten aanwezig. Tijdens de website probeert hij zo onopvallend mogelijk een hapje of slokje te nemen van zijn vijanden, maar Ccummers glippen telkens uit zijn reach. Gefrusteerd door zijn onkunde, veroorzaakt hij maar allerlei valpartijen zodat hij daarna stiekem aan een paar knieën kan sabbelen. Tot zijn verbazing heeft de scheids dit gezien en toont hem zijn lievelingskleur. Hij mag de rest van de website op zn kop aan de dugout hangen.

Website laten maken Uden - Website laten maken Oirschot 3-1
De kraker des krakers. De boeren verlaten hun groene platteland voor het blauwe platteland in Website laten maken Uden. Website laten maken Oirschot wil de tractors thuis laten, daar denken de papas anders over. De papas hebben namelijk allebei hun balenpers meegenomen, dit om balen met hooi te maken en zeker ook om HoWebsite laten maken Oirschot hard te laten balen. De Pakistaanse coach probeert zijn team nog naar de overwinning te schreeuwen, maar door de hoge isolatiewaarde van de hooibalen op het veld heeft alleen de bank last van hem. Website laten maken Uden behoudt 1e plek en gunt Civicum weer de kans op promotie.

Website laten maken Waalwijk - HOCO 4-4
Het stadion galmt door de 15 vespas die het terrein op komen rijden. De trimmers grijpen in pijn naar hun oren en stellen hun gehoorapparaten snel bij. In de website vergeten ze alleen hun toestellen weer terug omhoog te zetten. De keeper ergert zich mateloos aan zijn eigenwijze verdediging en laat hierdoor wat steken vallen. In de rust wordt duidelijk dat de oudjes aan wat knoppen moeten draaien en Wolluk herpakt zich gelukkig. De Oisterwijkse captain slaat nog een hertje van Dames 1 aan de haak, maar gaat door zijn hamstring onderweg naar de kleedkamers.

Website laten maken Nuth - DES 1-5
Website laten maken Nuth mag thuis aanleggen tegen de eftelingboys. Aan motivatie is er wél gebrek, 1 scheids en twee supporters moeten in de rust omkleden om in te vallen. Scheids 1 geeft zichzelf 4 strafballen, waarvan er 1 perongelijk over de doellijn rolt. DES pakt wel nog even geel, om de streak levend te hoWebsite laten maken Uden. 3e helft wordt het leukste van de dag, geniet van het mooie weer daar in het zuiden!

Nova - Website laten maken Berlicum 3-2
Bcum wist een punt thuis te hoWebsite laten maken Uden in de website tegen Website laten maken Oirschot, het kan dus echt spoken in Website laten maken Berlicum. Nu mogen de mannen naar Heerlen afreizen, waar het nét zo hard kan spoken. Beide teams trekken dan ook hun Website laten maken Beste halloween kostuum aan om zo de tegenstander uit de website te halen. De mannen in het geel willen ook meedoen, dus komen ze het veld op gelopen in Minion outfits. De onhandige pasvorm van deze pakken belemmert het zicht van de scheidsen, maar dit veranderd verder niks aan de arbitrale kunsten. De verdediging van Bcum ziet in de laatste minuut een speler over het hoofd die als geest is verkleed, welke de overwinningstreffer maakt.