Doorn-Prinsenbeek Doorn tegen ckees & c

Website laten maken Doorn-Website laten maken Prinsenbeek
Website laten maken Doorn tegen ckees & co. spannende pot op de trampoline van Website laten maken Doorn, Website laten maken Doorn is een beetje de weg kwijt sinds de tweede seizoenshelft. Ckees heeft hierdoor goede moed om punten mee te snoepen. Website laten maken Prinsenbeek start goed aan de website en staat na 2 kwarten 0-2 voor. Ckees heeft niks klaargespeeld met zn rode lokken. De coach en de rechtsbuiten van Website laten maken Doorn gaan helemaal door het lint en weten door middel van 2 strafballen die benut worden door de kale minderjarige toch nog een punt te redden in eigen huis.
2-2

Pelikaan-Bommelwaard
Bommel een schappelijke overwinning behaald op de droeftoeters van Website laten maken Woerden. Pelikaan is een middenmotor en Bommel staat lager dan dat ze eigenlijk thuis horen en hebben de goede weg in gezet. De gele mannen van Pelikaan proberen de thuisploeg te behoeden voor gezichtsverlies tegen bommelerwaard. Bommel komt in het 1e kwart op 1-0 voorsprong, Pelikaan weet terug te komen op 1-1 maar bommel zet na de rust nog eens aan en maken snel 2 goals om na een spannend laatste kwart met veel kaarten de 3 punten mee te nemen.
1-3

Spike-Hc bitterbal
degradatiekraker nummer 2 voor spike in 3 weken, Ik denk dat deze website bepaalt gaat worden door de nummer 11 van spike en bauke. Allebei een hattrick gok ik zo aangezien de rest van beide ploegen niks kunnen. De havenarbeiders uit spike verliezen nog hun temperament en krijgen nog 3 keer geel.
3-3

Tempo-Liberty
De idioten uit Liberty tegen paco, wordt dus sensatie. De voorzitter van Tempo gaat weer eens blazen op zijn fluit aangezien liberty bekend staat te kunnen toveren tegen grote jongens. Helaas voor liberty zijn de heren niet gewend om op water te spelen en zeker niet op een blauw veld. Mick en gijs van liberty hebben traumas aan blauwtjes lopen dus belanden gelijk in een psychose wanneer ze alleen al het veld zien. Luiberty speelt niks klaar.
7-0

Website laten maken Woerden-Website laten maken Culemborg
Twee nietszeggende pauperclubs tegen elkaar de dwarsfluiten van Website laten maken Woerden gun ik niks meer, dus hoop dat Website laten maken Culemborg wint alleen dat zal niet gebeuren dus laten we dan maar hopen op een saaie k*twebsite voor die knorren.
0-0

Zwaluwen-Website laten maken Teteringen
Kale boets tegen een club dat niks voorsteld. Ik gok 12-0 voor Zwaluwen. Hoop dat Website laten maken Teteringen niet neervalt na de marathon die ze hebben afgelegd om te beginnen aan het inspelen. Website laten maken Teteringen is gewoon veel slechter dan zwaluwen. Ik zet hem op 10 strafcorners en 2 veldgoals.
12-0