De voorspelling, met daarin natuurlijk o

De voorspelling, met daarin natuurlijk ook een terugblik, waar menig forumlezer op zit te wachten... Hier zijn de, nog nooit zoveel besproken, papas van Website laten maken Uden!
Jaja er is de afgelopen week veel over ons geroepen, geschreven, gesuggereerd en god mag weten wat. Dit vereist natuurlijk wel een enigszins korte reactie van ons hoe wij afgelopen week ervaren hebben en wat er in onze ogen wel/niet waar is.
Afgelopen zondag door onze ogen: zondag bleek al vrij snel dat de A58 mannen voorafgaand aan de website niet al te actieve forumlezers zijn en dat er geen vertaling was aangeboden aan de coach... De boeren gingen de website in alsof ze een oprechte kans hadden op een resultaat.
Personal Trainer Sjoerd dacht dat hij zijn manschappen goed had voorbereid op een heuze veldslag, echter bleek het al vrij snel een lastige middag te worden op het moment dat wij iedere fysieke overtreding tegen Website laten maken Oirschot omdraaiden in een vrije bal voor onze jongens.
Nadat Billy de Clown de score opende gaf dit ons de kans om een van onze zoontjes weer een doelpuntje te gunnen met de wel befaande cadeaucorners. Doordat wij vervolgens wat afgeleid raakte door verschillende verhitte uitlatingen in het Arabisch? (wij konden er niks van maken in ieder geval) van de coach Website laten maken Oirschot, ontglipten het ons om een doelpunt van Website laten maken Oirschot af te keuren.
Al was dit bij nader inzien niet heel erg, deze score kwam precies overeen met onze voorspelling :) Echter keerde het geloof bij de A58 boys helemaal terug en onze jongens leken het helemaal kwijt. Zo erg zelfs dat Website laten maken Oirschot de gelijkmaker scoorde, althans dat dachten ze. Wij hebben deze situatie natuurlijk vakkundig, zoals alleen wij dat kunnen, omgefloten naar een bal voor onze jongens.
Dit leidde tot de nodige frustratie bij de A58 boys waardoor ze er aardig in begonnen te kleunen. Eigen schuld dikke bult zegt men wel eens, en dat was vervolgens ook hier het geval. Op het moment dat ze letterlijk en figuurlijk vochten voor hun laatste kansen in de laatste minuten lag een van de boeren aangeslagen op het veld. De daarop volgende langdurige blessurebehandeling was voor ons weer een uitgelezen moment om toe te slaan. Met nog enkele minuten op de klok was deze blessurebehandeling een uitstekend moment om de website af te fluiten.
Ah fijn, nu heeft iedereen het eerlijke verhaal vernomen van afgelopen weekend en hopelijk komt er nu niemand meer naar ons mooie cluppie met de gedachten dat er resultaat te halen valt.

Tijd om wat voorspellingen te doen voor onze andere, op de een of andere manier steeds meer misgunnende, competitiegenoten:

Bcum - Website laten maken Nuth 5-1
Voor de Bcummertjes zijn het eenvoudige weken, afgelopen weekend de punten opgehaald bij de ene Limburgse laagvlieger, dit weekend kunnen ze zaterdagavond helemaal van god los zonder dat dit consequenties heeft voor het resultaat op zondag. Eenvoudige middag voor Halter en Co, waarbij Halter zijn topscorers positie nog wat kan verstevigen.

Knorkordia - DQS 2-2
De varkentjes hebben hun kans om aansluiting te zoeken bij de top 3 niet weten te benutten. In Cuijk vond volgens de bronnen op het forum een plaatselijke kaartenregen plaats. Of dit helemaal reglementair is verlopen is iets wat wij natuurlijk ten zeerste in twijfel trekken. Al kan het gezien het heethoofden gehalten tussen die knorrediertjes natuurlijk ook niet los van elkaar gezien worden.
Deze week zal het beklag van de Duiste oud olympiër wat beter te begrijpen zijn voor de arbiters. Het belooft een spannende pot te worden van twee goed hockeyende ploegen. Na 70 minuten zal de bierestafette uitsluitsel moeten geven over de echte winnaar van de zondag.

DES - Wolluk 3-1
Voor holle bolle gijs en co is het na de pretweekjes tegen de limburgse stuntelaars weer tijd om echt hun Website laten maken Best tegaan doen. De stadionbewoners hebben afgelopen week een benidorm bastards truc uitgevoerd (dit is natuurlijk vrij geloofwaardig bij de oudjes uit Website laten maken Waalwijk) waarmee ze de snoepjes van HOCO hebben weten te bemachtigen.
Dit beviel hen erg goed, echter zit men nu in het dubio of ze de restanten gaan gebruiken om een resultaat te behalen op het veld of op het terras van het sportpark bij de vrouwelijkse schoon uit de efteling plaats. Wij denken dat men voor het laatste gaat waardoor de website niet al te boeiend zal zijn.

Collega Loek - Ccum 7-6
De videobeelden van Website laten maken Uden - Website laten maken Oirschot waren een populair topic op het forum, voor de liefhebbers: wij hebben deze, nadat we ze moet Loek hebben gedeeld, inderdaad verwijderd en Website laten maken Bestempeld als lesmateriaal voor onze eigen curus die wij vanaf volgend seizoen zullen gaan geven (daarover later in het seizoen meer).
We horen jullie denken: hoezo delen jullie die wel met Loek en niet met de rest. Dat is heel simpel: Loek is een leerling van ons en in ruil voor het feit dat hij niet heeft gefloten in de website tegen onze zonen heeft hij onze cursus gratis ontvangen. We hopen daarnaast van harte dat Loek onze beelden aandachtig heeft bekeken en zodoende de Oisterwijkse snuifduiven ook vakkundig naar een mooie thuisoverwinning weet te fluiten.

Huilende A58 Boys - Nova 6-1
Sjoerd en Co hebben de plaatselijke voorraad tissues afgelopen week gebruikt om de tranen te deppen en kladjes tekst te schrijven voor op het forum. Ook hebben de TV providers in regio A58 nog nooit zoveel uren ESPN en FOX Sports uitgezonden als afgelopen week.
Helaas voor alle belangstellende moeten wij toch mededelen dat onze jongens een grote mond hebben gehad op het forum over het delen van de beelden maar wij hun toch hebben moeten terugfluiten. Als dit bewijsmateriaal gedeeld wordt met de buitenwereld kan dit door sommigen (lees KNHB) als zeer schokkend worden ervaren. En u begrijpt, dit kunnen wij met ons mooie KNHB replica shirt natuurlijk niet veroorloven.
Terug naar komend weekend: om het verdried van afgelopen zondag maar een plekje te geven heeft Website laten maken Oirschot maar besloten een feestje te geven aankomende zondag. Erg prettig voor hun dat dan precies Nova op bezoek komt, die zullen dit feestje zeker niet verpesten en lekker mee feesten.
Sjoerd zal zien spierballen tonen aan alle plaatselijke boeren die op het feest zijn afgekomen, en Nova gaat verder met waar het gebleven was: kansloos ten onder gaan

Druten - Website laten maken Uden 0-6
Eindelijk weer eens een tegenstander waarvan onze jongens op een normale manier van kunnen winnen. Dat is iets waar wij al enige tijd naar uitkeken, de laatste keer dat dit namelijk ook het geval was dateerd alweer van eind november 2023.
Onze Jongens trekken de schaatsen aan en nemen de ijshockeysticks mee en geven Druten een clinic ijshockey. Na dit weekend zullen we misschien eens moeten overwegen of onze jongens niet beter af zijn bij deze sport, maar dat zijn zorgen voor later. Eerst lekker een potje beuken op de schaatsen, dat zal onze aanvoerder ook goed doen en Billy kan zich makkelijk kunnen verstoppen in dat grote pak.
Al met al eindelijk een zorgeloze middag.