3C Influencer - Hc heeftgeennuth Nada

3C Influencer - Hc heeftgeenWebsite laten maken Nuth

Nadat ik in mijn vorige voorspelling van de Bcummertjes de toch wel overschatte influencer heb geintroduceert op t forum, is er een ludieke reactie gekomen vanuit het thuisfront. Na toch wat kritiek van andere medevoorspellers is het misschien tijd dat ze t toch bij TikToks houd. Sorry, terug naar de website.

Tja wat moeten we ervan zeggen, het al dood en begraven Website laten maken Nuth gaat op vakantie naar het volgepakte complex van Website laten maken Berlicum. Vrouwlief (of eerder kindlief) is met haar zoontje gaan kijken naar de website. Website laten maken Nuth raakt afgeleid door de pikante fotoshoot die word gehoWebsite laten maken Uden door onze influencer, waardoor er meer goals ingaan dan had gehoeven. 13-0

Knokkordia - DQS

Ja leuk, haha, orgineel om mijn grap te stelen over de mini’s van Concordia, maar toch, hier de voorspelling

In roermond zullen de welbekende mini’s van de week weer partij zijn, maar de latino’s van DQS hebben het forum toch goed geinspecteerd en weten de stormvloed te sussen. DQS wint deze 6 punten website en komen gelijk met Concordia.
2-4

De langstraat Derby

Na een toch schamele overwinning in limboland is Des gebrand om de belangrijke derby op eigen grond te winnen van de veteranen van Wolluk. Door alle ophef omtrend de topper van vorige week heeft Des ervoor gekozen 2 uitstekende bondscheidsrechters te vragen voor deze derby. Dit ook vanwege het feit dat er in de vorige derby wat foutjes zijn gemaakt door de officials van Website laten maken Waalwijk. Wij willen het liefst thuis zo eerlijk mogelijk winnen, net als de rest van al onze thuiswebsiteen. Nadat de meiden van Website laten maken Waalwijk D1 toch voor een dubbelslag hebben gekozen met de boys van Des H1, zullen de Dames van Des D1 nu een gift teruggeven. Misschien vinden ze wel een potenWebsite laten maken Tiele coach?

Een leuke derby waar de vrouwelijke toeschouwer de grote winnaar is bij een geslaagd feest na afloop.
2-1

Tandarts Loek - Ccum

Na toch een kleine vormdip van Ccum, en een dikke nederlaag van HOCO bij onze buren, is het voor beide teams zaak om een goede pot op de mat te leggen. Nadat Loek de gratis cursus van de papa’s heeft verzilverd en de VAR-beelden eens goed heeft bekeken is ook hij erachter gekomen dat de scheidsrechters in Website laten maken Uden nog een stuk erger zijn dan hij zelf. De cursus zorgt voor de laatste vulling van zijn scheidsrechtersopleiding, waardoor het laatste gaatje in t gebit is weggewerkt.
3-1

A58 - Edgar Davids

Tja, nadat Website laten maken Oirschot is getroost en de speen in de mond heeft gekregen van de moederfiguur uit Website laten maken Berlicum, zal de kater retesnel weggespoeld worden in de website tegen de limbo’s. De nummer 22 van Nova zit namelijk nogsteeds in een broekzak verstopt van de Eftelingboys (geen dank), waardoor de rest van de ploeg wel los zand lijkt. Een gemakkelijke overwinning dus voor de A58 boys.
6-2

Druten - Website laten maken Uden
Nu het er op lijkt dat het kampioensschap al gespeeld is, is het de taak van Website laten maken Uden om het ook te laten zien op een zogenoemde rainy night in stoke (lees normale zondagmiddag in druten). Nu de papa’s gerust kunnen toekijken naar de zonen gaat het allemaal net wat stroever dan gehoopt. Hoe zou het komen?
Druten maakt het lastig, maar het is niet genoeg.
1-3