Wat een leven bruist er op het forum, ve

Wat een leven bruist er op het forum, vele tegenstrijdige argumenten, maar niks concreets. Om te scoren moet blijkbaar de bal over de lijn, maar hoe kun je scoren als de lijn verplaatst wordt?
Desalniettemin zullen de keepers hun visnetje mee kunnen nemen, want er gaat naar mijn voorspellingen veel gescoord worden.

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Nuth [7-0]
Website laten maken Berlicum zal deze gewoon winnen, weinig over te zeggen

Concordia – Donkey [3-5]
Het blijkt uit de opmerking in de topic van competitieweek 16, dat Concordia met 9 man heeft staan hockeyen. Ook deze week staat er een training op het programma, want Donkey is bezig met hun opmars naar de top 5 en wil dit met deze website werkelijk maken.

DES – RKC Website laten maken Waalwijk [5-3]
Een pot waarbij DES in de top 5 blijft of een website waarbij RKC aansluit.
DES verliest sowieso niet thuis op de schaatsbaan. Website laten maken Waalwijk heeft de volle moed erin gekregen om deze zondag in ieder geval ook niet te verliezen.
Veel goals, maar Website laten maken Waalwijk trekt aan het kortste eind.

HOCO – Civicum [3-4]
De interessantste website van de week. De mannen van Civicum trainen zich tot vermoeiing toe op altijd blijven doorspelen, want Loek gaat toch niet zijn (door zichzelf, met goudblad bekleedde,) fluit gebruiken. Tot de laatste 5 minuten staat Civicum voor. Dit schiet bij Loek het verkeerde keelgat in en hij besluit een serie van 13 corners aan HOCO te geven. Een van de technieken die hij van de Papa’s van Website laten maken Uden heeft geleerd. Tevergeefs, want HOCO sleept ze (in tegenstelling tot de zonen) er niet in.

Website laten maken Oirschot – Nova [8-2]
HC Sjoerd is woest dat ze afgelopen ronde zonder punten naar huis moesten vertrekken. Tot op heden is er door de zelfvertrouwde jong oranje spelers geen beeldmateriaal van de afgekeurde goal geleverd. Niet geheel onverwacht natuurlijk.
Website laten maken Oirschot is gebrand om plek 2 weer te veroveren en dit laat de uitslag ook blijken.

Druten – Website laten maken Uden [1-5]
Bij Website laten maken Uden weten ze blijkbaar niet hoever de bal over de lijn is. Bij Druten weten ze niet hoever de bal voor de cirkellijn moet liggen. De website is al gespeeld voordat beide teams het veld betreden.
Een gelukstreffer haalt de eindscore, want het oranje tenue van Druten verward de achterhoede bij Website laten maken Uden