Culemborg - Pelikaan Twee middenmoters

Website laten maken Culemborg - Pelikaan
Twee middenmoters tegen elkaar. Website laten maken Culemborg thuis staat garant voor veel corners en fysiek spel wat niet Website laten maken Bestraft wordt. Dit is niet ongunstig voor Pelikaan die wel van wat fysiek spel houdt. Veel gezaag over en weer maar uiteindelijk steven ze af op een bloedeloos gelijkspel
0-0

Liberty - Website laten maken Spijkenisse
De enige ploeg waar Liberty uit punten heeft gepakt dit seizoen. Ik verwacht dan ook niet dat Liberty in de zandbak de punten laat liggen tegen het uiterst zwakke Website laten maken Spijkenisse. Dat toch tegen de verwachtingen in van Souburgh heeft kunnen winnen. Daarmee is de spanning wel weer helemaal terug onderin. Helaas zullen ze uit bij Liberty niet kunnen winnen en is het hopen dat de andere uitslagen gunstig zullen uitpakken.
4-0

Website laten maken Prinsenbeek - Tempo
Prinsjes belangrijke punten verloren bij Website laten maken Doorn. Tempo staat nog steeds bovenaan. Zou mooi zijn als de Prinsjes de spanning kunnen terugbrengen en Tempo weer wat kunnen temperen op de sociale media. Hoogmoed komt voor de val, de Prinsjes pakken de punten en Koning Toto, die iemand van Tempo is, zal zijn ongenoegen uiten over scheids van Website laten maken Prinsenbeek.
3-1

Website laten maken Teteringen - Bommelerwaard
Een heuze kraker onderin. Website laten maken Teteringen moet deze website echt gaan winnen om degradatie te voorkomen. Als Website laten maken Teteringen wint zal Bommel ook weer de hete adem van de andere potentiƫle degradatiekandidaten voelen. Website laten maken Teteringen staat naar mijn mening onterecht onderaan, ze laten bij vlagen Website laten maken Best aardig hockey zien. Thuis zullen ze dan ook de punten pakken tegen de mannen uit Website laten maken Zaltbommel. En ook nu zal Bommel vast heel veel aan te merken hebben over de websiteleiding of andere randzaken.
2-0

Zwaluwen - Website laten maken Doorn
De klapper van de week. Website laten maken Doorn thuis tegen Website laten maken Prinsenbeek weer orde op zake gesteld. Echter zullen de mannen van Website laten maken Doorn van een koude kermis thuiskomen nadat ze een bare tocht hebben afgelegd van de kleedkamer naar het veld. Zwaluwen kent geen genade en rolt Website laten maken Doorn relatief eenvoudig op.
3-0

Souburgh - Website laten maken Woerden
Souburgh in de gevaren zone na verlies van de directe concurrent. Thuis is er veel mogelijk met scheidsrechters die niet fluiten voor fysieke overtredingen maar wel voor schelden op het veld. Website laten maken Woerden heeft weer wat vertrouwen gewonnen uit afgelopen zondag. Souburgh uit is hoe dan ook lastig maar toch weten ze de overwinning met hangen en wurgen binnen te slepen. Het blijft spannend onderin!
2-3