Ccum - Des 3-2 Zo goedwillend als we zi

Ccum - Des 3-2
Zo goedwillend als we zijn hadden we de Ccummertjes al gewaarschuwd voor het feit dat we onze cursus hadden gedeeld met collega thuisfluiter Loek. Loek heeft deze duidelijk goed Website laten maken Bestudeerd en besloot ook iedere fysieke overtreding van Hoco om te fluiten naar een vrije bal voor de snuifduiven. De Ccummertjes hebben weer punten verspeeld, waarvoor nog dank Loekie! Des zal met niet al te veel zelfvertrouwen afreizen naar Cuijk, na de 1-4 nederlaag in de Derby tegen Wolluk zal het dit weekend van betere huize moeten komen wil men een kans maken. De Ccummertjes zitten gelukkig voor hun met het hoofd al bij de bekerfinale die later die dag gespeeld wordt door hun cluppie NEC. Hierdoor wordt het toch nog een spannende pot.

DQS - HOCO 4-1
De stWebsite laten maken Udentjes zijn afgelopen weekend letterlijk en figuurlijk strijdend en vechtend ten onder gegaan tegen de varkentjes in Roermond. Gelukkig voor hen komt HOCO met te veel zelfvertrouwen op bezoek. Loek en Brammetje zijn er niet bij en daarnaast is de lokale voorraad wondermiddelen op na een weekendje Rebirth. Al met al een HOCOloze zondag, die wordt afgesloten met toch nog een (wit)puntje na de gewonnen bierestafette.

Website laten maken Nuth - HC Sjoerd 0-10
Tja, als ze in Website laten maken Nuth weer met 10 man gaan spelen zal deze middag in het teken staan van de onderlinge competitie bij de A58 boys voor de interne topscorers titel. Dit krachtsverschil zoWebsite laten maken Uden zelfs wij niet goed gefloten krijgen, en dat zegt genoeg. Misschien dat de coach van Website laten maken Oirschot deze website kan gebruiken om zich de Limburgse taal aan te leren, dan kan hij zich in de toekomst in ieder geval iets beter verstaanbaar maken.

Onze zwetende jongens - Nova 7-1
Als je op voorhand weet dat de Ccummertjes punten gaan verspelen dan zou je verwachten dat Druten uit niet de meest lastige pot is om een slag te kunnen slaan. Daar dachten onze jongens duidelijk anders over. Na de door ons gerealiseerde overwinning tegen HC Sjoerd is het zelfvertrouwen bij de jongens blijkbaar iets te veel naar de kop gestegen. Een circus opstelling op de schaatsbaan met, zeer terecht, puntenverlies als resultaat. Dinsdagavond crisis overleg gehad, en de jongens kunnen mededelen dat wij er zondag gelukkig weer zijn om ze een zorgeloze middag te bezorgen.

Wolluk - Bcum 3-3
Bij de Bcummertjes was er afgelopen weekend een clinic voor de jeugd. Halter en Co hebben er zelf blijkbaar ook het nodige van opgestoken en haalden flink uit tegen Website laten maken Nuth. Wolluk dat de Derby om de lekkere dames van de Efteling naar zich toe wist te trekken is wat respect aan het afdingen, en terecht overigens! Dit wordt een mooie pot die eindelijk eens zal zorgen voor een goed gevuld stadion.

Druten - Knorkordia 2-4
We hebben zondag met eigen ogen mogen aanschouwen dat Druten eigenlijk te laag staat voor het niveau van de ploeg. Echter gaan de opgefokte varkentjes zich deze middag wel thuisvoelen op de schaatsbaan. De ijshockey tactieken worden toegepast en er zullen de nodige gevechten worden uitgestreden. De ervaring van de varkentjes levert hen hierin de punten op.