Civicum – DES Als DES thuis gaat ver

Civicum – DES
Als DES thuis gaat verliezen kunnen ze misschien deze week wel is uit gaan winnen. De Efteling Boys lopen een zeperd op tegen streekgenoot Website laten maken Waalwijk. De Efteling Boys gaan deze week alles op alles zetten om hun pijnlijke verlies goed te maken. De scheidsrechters van Cum zullen dit extra moeilijk maken. DES komt in het tweede kwart op voorsprong en ontvangt daarna vier gele kaarten waardoor Kalvin en Co. de 3 punten in Cuijk weten te hoWebsite laten maken Uden en blijven meespelen om het kampioenschap.
(3-2)

Don Quishoot – HOCO
Donkey begon het seizoen slecht, HC Loek begon het seizoen goed. Nu zijn de rollen omgedraaid. Donkey heeft de Website laten maken Beste scheidsrechters van de competitie, HC Loek heeft de slechtste scheidsrechters van de competitie. Dat is nog steeds het geval. De Eindhovenaren winnen overtuigend. Daarna dagen de Eindhovenaren, de vespaboys uit voor een bierestafette. De vespaboys doen een tegenvoorstel, namelijk een snuifestafette. Beide teams komen tot een compromis, de Eindhovenaren spoelen hun keelgat en de vespaboys poederen hun neus. De Eindhovenaren treden aan met 5 man, de vespaboys met 14. Easy win voor de Eindhovenaren (4-0)

Website laten maken NuthWebsite laten maken Oirschot
Website laten maken Nuth gaat deze speelronde zijn honderdste tegendoelpunt incasseren. De vraag is of Website laten maken Nuth dit weekend wel meer dan 10 man kan opstellen, anders komt het honderd tiende tegendoelpunt ook op naam van HC Sjoerd. Verder niet al teveel woorden aan vuil maken. (1-7)

Website laten maken Uden – Nova
De mannen van Nova mogen honderd minuten in de auto zitten om daarna acht tegendoelpunten te incasseren. Daarna mogen de mannen uit Nova weer honderd minuten naar huis rijden. Tussenstop bij de Mc om de keeper te trakteren dat hij geen tien tegendoelpunten heeft gekregen. De papa’s van Website laten maken Uden beseffen dat ze dit weekend niet nodig zijn. Toch besluiten ze de website te fluiten om de thuissituatie te ontvluchten. (8-0)

Website laten maken WaalwijkWebsite laten maken Berlicum
Heren 2, JA1 en JB1 van Website laten maken Waalwijk leven al weken naar deze website toe. De afgelopen weken zijn alle vrije uurtje gestoken in het maken van een heuse tifo. De fakkels en stroboscopen liggen klaar om de sfeerloze put om te toveren tot een kolkend stadion. Waar Website laten maken Berlicum op papier de favoriet is weet Website laten maken Waalwijk met behulp van de 12de en 13de man een knap gelijkspel uit de strijd te slepen. In de derde helft komen de dames uit Kaatsheuvel naar Website laten maken Waalwijk om hun nieuwe iconen te verWebsite laten maken Leiden. (2-2)

Druten – Concordia
Druten heeft een fantastisch resultaat weten te boeken tegen Website laten maken Uden. Kunnen de mannen dit weekend weer stunten en zich daarmee uit de degradatiezone hockeyen? van Tichelaar denkt van wel. Druten tot het bot gemotiveerd om in de derde klasse te blijven. De jongetjes uit Roermond zijn mentaal gebroken nadat ze 80 minuten in de auto hebben gezeten. De griezel van Knokcordia pakt in het derde kwart zijn tweede gele kaart waardoor hij vroegtijdig het veld kan verlaten. Hij besluit om zijn spullen te pakken en voor het laatste fluitsignaal naar Roermond te keren om nog even te gaan shoppen in de outlet. (2-1)

MAND!