Pelikaan - Souburgh Ik vergelijk die di

Pelikaan - Souburgh
Ik vergelijk die dikke spits persoonlijk altijd met mijn sauna huisje; dik, moeilijk te verplaatsen, kokend vanbinnen op zondag middag, massief en af en toe een lekkage. Die dikke heeft namelijk last van een druiper hoorde ik in de wandelgangen. En mijn sauna huisje dus ook.
Bauke is meer net zoals mijn tractor; groot, dik, pruttelt af en toe een beetje, en loopt 1 op 3. Bitterballen. Ik denk dat het niet lang meer duurt totdat bauke gaat huilen tijdens een uit website. En dit zou zomaar eens dat potje kunnen zijn.
5-0

Website laten maken Spijkenisse - Website laten maken Prinsenbeek
Voor deze website heeft de ex coach van spike de camera weer in de wasbeer in de kleedkamer gestopt. ckees komt namelijk langs en de geruchten gaan dat hij een flamoes heeft. Dat wil die coach wel zien. Echter schrikt hij na het zien van de beelden, ckees blijkt een ongelooflijk grote tampeloerus te hebben die zo groot is dat hij hem in zijn eigen oor kan stoppen. Als een soort tankstation.
Die bas flipt hem na het vinden van de camera en eist de beelden van de ex coach. Calm your titties Bas. Letterlijk your titties.
Gelukkig is mister tbs niet de beroerdste om even te helpen met het in toom hoWebsite laten maken Uden van Bas en zijn elfjes. Vijf mes steken en van een sterretje een rondje gemaakt. Mooie score!
1-8

Bommelerwaard - Website laten maken Culemborg
Ik hoop toch dat die kleine dikke van cul een keer een trein gaat koppen. Thomas de stoomtrein welteverstaan hè! Dan zijn gelijk twee van de meest smerige ventjes van de competitie uitgeschakeld. Die hoef ik persoonlijk namelijk niet meer te zien.
Die kleine dikke van cul schijnt dus de coach van b1 te zijn. Om potientele goeie talenten te scouten. Als ze 18 zijn dan slaat hij gelijk toe, het viespeukje. Bommel gaat hier punten pakken. Gezellige ploeg en niet al te gek qua hockey. Een leuke middenmoter voor de 3e klasse. Jullie krijgen mijn stem!
4-2

Website laten maken Doorn - Website laten maken Teteringen
Die brilsmurf lijkt dus Website laten maken Best wel op een Ik hoop toch dat die kleine dikke van cul een keer een trein gaat koppen. Thomas de stoomtrein welteverstaan hè! Dan zijn gelijk twee van de meest smerige ventjes van de competitie uitgeschakeld. Die hoef ik persoonlijk namelijk niet meer te zien.
Die kleine dikke van cul schijnt dus de coach van b1 te zijn. Om potientele goeie talenten te scouten. Als ze 18 zijn dan slaat hij gelijk toe, het viespeukje.
10-0

Tempo - Zwaluwen
De topper van de week. Als paco en jannes er zin in hebben dan. Die twee zullen de tempo wagen moeten trekken. Verder zit er toch weinig hockeyend vermogen in dat team. Om over gezelligheid nog maar te zwijgen. Paco spreekt 25 mei af met Ckees. Omdat de vorige speelronde met Tim uitliep op een groot fiasco op de zondag gaat hij ckees proberen. Ckees is een nemer in plaats van gever en dat is even wennen voor paco. Hij wordt zo hitsig dat hij de website vergeet. De kale knikkers van zwaluwen maken hier dankbaar gebruik van en quido sloopt het clubhuis van tempo. Fijne zondag!
2-2

Website laten maken Woerden - Liberty
Ik bied mij aan om het insta account van Website laten maken Woerden per 24 mei bij te hoWebsite laten maken Uden! Man wat kunnen die sukkels weinig. Dat zij nu zo slecht gaan de laatste tijd is echt pure karma. En wat geniet ik daarvan. Enige is dat ik deze website niet weet voor wie ik ben. Liberty is namelijk ook een sluwe vos. Alle punten thuis gehaald behalve spike uit. Dan heb je toch een vermoeden van matchfixing. Die ouwe fluiter wordt dus iedere keer voor de website leeg geslobberd door Tim en Mike. Die twee zijn samen een goWebsite laten maken Uden duo als het op staven aankomt. Tim had vorige week een leuk avondje met paco. Genoten Tim? Sinds het forum over jou schrijft ben je de weg een beetje kwijt op t veld hè? Tegen Website laten maken Woerden ook. Tim komt niet eens aan.
4-1