Wat een aantal weken rust wel niet te we

Wat een aantal weken rust wel niet te weeg kan brengen… De afgelopen weken hebben we, noodgedwongen, veel tijd op het thuisfront door moeten brengen. Dit heeft ertoe geleid dat onze vrouwen zich af begonnen te vragen waar we normaliter al die zondagen doorbrengen. Na ze een voorproefje van onze cursus en een rondleiding op het forum te hebben gegeven hebben ze, zoals jullie waarschijnlijk met een glimlach hebben aanschouwt, besloten zich ook op het forum te melden. Welkom Ladys!

Bcum - Ccum 2-2
De derby der Cummertjes zal tot onze grote vreugde geen winnaar op leveren. We kunnen deze week lange verhalen gaan ophangen over de resultaten van de laatste websiteen, maar dat is ondertussen zo’n eeuwigheid geleden dat die zeker geen garanties bieden voor aankomende zondag. Is het dan na deze week eindelijk gedaan met de promotie aspiraties van Ccum? Wij hopen van wel, maar zijn bang van niet…

Knorkordia - Onze jongens 3-3
Voor onze jongens de laatste uitdaging op weg naar het kampioenschap (de volgende 2 websiteen spelen ze namelijk thuis). Echter zal dit geen eenvoudig obstakel worden. De heethoofden onder leiding van der fuhrer zullen er op gebrand zijn resultaat te halen, of dat nu is door het aantal doelpunten of K.O.s zal menig outlet boy een varkensworst wezen. Gelukkig voor onze jongens heeft onze aanvoerder de nodige weken de tijd gehad om lekker te groeien in de gym. Hierdoor wordt het een Glory waardige middag met spektakel op alle fronten (behalve dat van hockey).

DES - DQS 3-3
De stWebsite laten maken Udenten hebben DES verzocht de Silver cup winnaressen op te stellen. De Efteling boys hebben gehoor gegeven aan dit verzoek met de wetenschap dat de kans op resultaat hierdoor alleen maar toe zou nemen. Daarnaast een extra momentje om onopgemerkt te kunnen spienzen naar de vrouwelijke schoon. Echter raken ook de stWebsite laten maken Udentjes hierdoor afgeleid, waardoor er toch nog een puntje wordt behaald door DES.

Snuifco - Druten 4-1
Loekie heeft de afgelopen weken thuis ook nagelbijtend zitten aftellen naar deze middag. Eindelijk weer eens de kans om ergens wat te zeggen te hebben, en dat zal hij laten zien ook. Eenvoudig middagje voor de snuifduifjes.

Nova - Website laten maken Nuths 3-1
De website van het jaar voor Nova! Het winnen van de Limbo Cup kan tegelijkertijd officieus handhaving opleveren. Nova heeft hierdoor de gehele lente stop doorgetraind. Het enige dat ze vergeten waren is dat men het hele seizoen nog geen website heeft gespeeld waar echt wat op het spel staat. Deze last weegt de mannen zwaar op de schouders waardoor de score er mager uitvalt.

HC Sjoerd - Website laten maken Waalwijk 5-1
De coach van Website laten maken Oirschot begint zich door de ontwikkelingen van het nieuwe kabinet toch ernstig zorgen te maken over zijn toekomst in de land. Gelukkig heeft hij de afgelopen weken tijd gehad voor de versnelde inburgeringscursus. Hierdoor verloopt de communicatie tussen PT Sjoerd en de coach een stuk beter, waardoor Website laten maken Oirschot zomaar eens de grote winnaar van deze speelronde kan gaan worden.