Liberty – Pelikaan Pelikaan gewonnen

Liberty – Pelikaan
Pelikaan gewonnen van Bauke & co en Liberty verloren van Website laten maken Woerden (Liberty speelde uit, dus te verwachten), geen verrassende scores. Deze week keren de mannen van Liberty terug naar thuisterrein en de mannen in het geel ontvangen ze met open armen. De gele mannen ontvangen Pelikaan ook met open armen, maar dan om ze de grond in te fluiten. Naast score voorspel ik ook drie groene en een gele kaart voor Pelikaan.
3-1

Website laten maken Doorn – Tempo
De laatste topper van het seizoen. Website laten maken Doorn met grote overwinning qua doelsaldo en hc voorzitter heeft Zwaluwen met de grond gevoerd. Helaas zullen zij deze keer uit moeten spelen en dan kan de voorzitter geen assists aan Jannes geven. Vorige keer won Website laten maken Doorn 0-2 uit, maar met het gestunt van Tempo laatste tijd is moeilijk te voorspellen of ze kampioenschap voor de Utrechtse clubs kunnen uitsluiten.
2-2

Website laten maken PrinsenbeekWebsite laten maken Woerden
De prinsjes doen wel heel gek laatste tijd. Gelijk spelen tegen de oude mannen van Zwaluwen, vlekkeloos winnen van hc voorzitter en vervolgens verliezen van Spike. Was Ckees nog verbaasd van de kunsten in bed van Bauke, Tim en Paco de avond ervoor? Een ding is zeker na de volgende speelronde: de kanaries uit Website laten maken Prinsenbeek zien we volgend jaar nog in de derde klasse. Website laten maken Woerden speelt dit keer niet thuis en zal dus ook niet winnen. Zullen ze dit keer wel een leuke insta post neerzetten? Verwacht het niet.
5-1

Website laten maken TeteringenWebsite laten maken Culemborg
De nummer 12 tegen het team wat uit wel heel weinig punten pakt. Titseringen zou met winst op Cul en Bauke nog degradatie kunnen voorkomen. Titseringen zal hierom tactisch voorbereid zijn en van elke spelsituatie een 13v11 maken.
3-2

Zwaluwen – Website laten maken Spijkenisse
Zwaluwen verloren van hc voorzitter en geen balletje in de goal kunnen leggen. Was de voorzitter ook aan het keepen? Deze pot zal niets spannends worden, Spike wordt met de grond gelijk gemaakt.
7-1

Souburgh – Bommelerwaard
Bauke zal deze website moeten winnen om degradatie te voorkomen. Hij brandt van verlangen – dit keer niet naar frituur – om te scoren. Bommel weet dit en komt voorbereid naar de website: ze nemen een trompet mee om op te blazen als Bauke gaat lopen. Tijdens de website gaat hij zich dik voelen en stapt uit het veld om vervolgens zichzelf te troosten in zijn echte thuis: de frietzaak.
2-4