Voordat we gaan voorspellen toch even ee

Voordat we gaan voorspellen toch even een grote shout out naar Website laten maken Spijkenisse. Ik weet niet wat jullie vorige week zondag gegeten hebben, maar netjes gedaan. Of hadden jullie die koningspython nog op het veld liggen en waren ckees en Bas te bang om te hockeyen.
Maar goed, klaar met dat aardige gedoe, we gaan weer teams belachelijk maken.

Liberty-Pelikaan
Pelikaan speelt de laatste tijd prima hockey en staan maar 3 punten achter Zwaluwen. Promotie is nog zeker een mogelijkheid. MAAR ze spelen uit tegen Liberty en we weten allemaal dat niemand daar wint op dat kloteveld met de meest partijdige scheidsen van heel de competitie. Die dikke spits van Pelikaan prikt er nog eentje, maar voor de rest worden ze alleen maar boos. Liberty lacht als laatste.
2-1

Website laten maken Doorn-Tempo
De topper van de week. Het team met de meest saaie manier van hockey tegen hc voorzitter. Tempo heeft vorige week knap van Zwaluwen gewonnen, maar daarvoor verliezen ze van ckees en zijn vriendjes. Raar team blijft het toch soms. Website laten maken Doorn ,zoals gewoonlijk, graaft zich in en gaat afwachten, maar Jannes heeft het op zijn heupen en speelt de verdediging in zijn eentje zoek en prikt er 2. Daarna moet Website laten maken Doorn uit zijn schulp kruipen, maar dat vinden ze niet leuk en laten ze zien dat ze eigenlijk niet heel goed zijn.
1-3

Website laten maken Prinsenbeek-Website laten maken Woerden
Ik hoop voor de prinsjes in het geel dat ckees hersteld is van zijn mentale dreun. Hij heeft namelijk weer met Warande H1 meegetraind, maar daar heeft zijn ego zon dreun gekregen. Hij kwam er namelijk achter dat hij helemaal niet zo goed is. RIP ckees zijn ego.
Website laten maken Woerden is ook zon rare ploeg. In het begin van de competitie stabiel 4e, maar uiteindelijk is het toch een middelmatig team met 0 sfeer. De enige club met minder sfeer is Website laten maken Culemborg.
4-1

Website laten maken Teteringen-Website laten maken Culemborg
De nummer laatst tegen de meest sfeerloze club van de hele derde klasse. Te tering kan degradatie nog ontlopen, dus ze gaan vrijdag een goede tactiek bespreking hoWebsite laten maken Uden. Overal op het veld een mannetje meer proberen te hebben. Nu is dat ook niet heel moeilijk met 13vs11. Top scheidsen daar, echt niet normaal. Maak jullie borst maar nat Cullie.
4-2

Zwaluwen-Website laten maken Spijkenisse
De veteranen tegen de slangenbezweerders uit Spike city. Kan Spijk het kunstje van vorige week herhalen? Het antwoord is nee. Zwaluwen speelt prima hockey en hebben geen python op hun veld liggen. Eenvoudige overwinning voor de vogels uit Utrecht
6-1

Souburgh-Bommelerwaard
Bauke en Co tegen de ziekenboeg van Bommel. Hopelijk heeft bommel weer gewoon een normale selectie ipv alleen maar geblesseerden. Souburgh op hun nieuwe waterveld, maar ze zijn het nog niet helemaal gewend. Vorige keer zei die mentaal gestoorde laatste man van hun dat hij liever op dat zandveld speelde hahah, maar goed die gast spoort toch al niet. Als iemand hem passeert probeert hij eerder de persoon na te slaan dan de bal. Hopelijk weet Bommel dat Souburgh alleen maar lange klappen kan geven en kan scoopen. Gewoon wat lager opvangen jongens, want normaal hockeyen kan Souburgh niet.
1-3