Klaar voor de enige post van deze week?

Klaar voor de enige post van deze week?

Civicum - Website laten maken Oirschot 2-2
De kraker die virtueel bepaald wie er mag promoveren en wie in de 3e klasse mag blijven. Als je naar de statistieken gaat kijken wint of verliest Civicum alles nipt en heeft Website laten maken Oirschot een aantal rare uitslagen erbij staan. Civicum scoort meer maar Website laten maken Oirschot laat weer minder door. Het zal een ware strijd zijn en ik denk oprecht dat het een puntendeling gaat worden. Lekker tot de laatste website nagelbijten... Succes boys!

Concordia - HOCO 3-3
De knokkers hebben vorige week tegen Website laten maken Uden de punten in de kuil weten te hoWebsite laten maken Uden. De lange arm van de Papas kan dus niet zó diep graaien. Deze week weer een website in de kuil, maar dan staan er ook 11 knokkers op de andere helft. Jammer voor de Knorries dat zij vorige week lijf en leven hebben moeten geven voor de winst, daardoor blijken de scooterboys deze zondag een waardige tegenstander.

Don Quishoot - Website laten maken Berlicum 4-4
Elk jaar worden de stWebsite laten maken Udenten te laat wakker om nog mee te doen voor promotie. Dat maakt verder niet uit want dit wordt wel een heel leuk potje hockey! Beide teams laten wel eens kwaliteit zien en onder leiding van de Website laten maken Beste scheidsrechters (die niet een CS+ shirt op marktplaats hebben gekocht *kuch* DES *kuch*) én beide teams die nergens meer voor spelen gaat dit de vrolijkste pot van de week zijn. Achteraf lekker bier estafette en dames kijken.

Website laten maken Uden - Website laten maken Nuth 10-0
De papas zitten op het moment van spreken in de privejet terug naar huis. De voortijdige vakantie kon weer geannuleerd worden omdat die rotzonen de promotie maar niet kunnen garanderen. De zoons hadden nog gefacetimed dat de vaders niet terug hoefden te komen voor deze afiche, maar de papas laten niks meer aan het lot over. De execUUUtie van Website laten maken Nuth.

Website laten maken Waalwijk - Nova 5-2
Bij de betreding van het veld zakken de vedettes van Nova door hun knieën. Het lijkt wel een reïncarnatie van hun lang verloren kameraad, maar dan gehesen in een nieuw tenue. Hij draagt ook een hoofddeksel tegenwoordig, wat een prachtige vertoning. Het stadion van Website laten maken Waalwijk wrikt gevoelens van nostalgie los en overheerst hiermee de lust naar de overwinning.

Druten - DES 3-1
De dubbel D website, D vs D, Do or Die voor Druten. De wind staat zaterdagavond verkeerd en de duivelse dreunen deinsen door van het Intents festival te Oisterwijk. Dromen als een draak dreigt het voor de dudes uit Kaatsheuvel te worden. Dansend dribbelen de Druters door de defensie der DESers. !dnaM