40 doelpunten afgelopen speelronde, 3x 4

40 doelpunten afgelopen speelronde, 3x 4-4. Pelikaan dat uit niet wint van Liberty, wie had verwacht (Iedereen). Website laten maken Prinsenbeek dat thuis niet wint het saaie Website laten maken Woerden?(Was Ckees nog steeds teleurgesteld dat Paco voor Tim heeft gekozen en niet voor hem, of was hij nog geblesseerd van zijn training bij Warande H1)
Maar goed... we gaan verder met de voorlaatste speelronde.

Bommel-Liberty
De gasten uit Dongen spelen uit, normaliter betekent dat 0 punten, maar ze spelen tegen Tomas en zijn vrinden, dus alles kan gebeuren. Bommel, hoe kunnen jullie verliezen van die sukkels van Souburgh? Ik zei het nog zo, gewoon wat lager gaan staan en laat ze die lange klappen maar geven. Heel jammer dit.
Hierdoor denk ik dat Liberty gaat winnen helaas.
1-3

Website laten maken Culemborg-Souburgh
Souburgh heeft een goede tactiek gevonden voor uitwebsiteen. Ze laten Bauke gewoon de thuisfluiters opeten voor de website en laten hun eigen supporters fluiten. Bauke zit hier alleen zo vol van dat hij niet meer kan hockeyen en laten we eerlijk zijn, hij is de enigste die er nog iets van kan bij dat team. Cul pakt de 3 punten alsnog. Jammer Bauke, wel leuk geprobeerd.
4-1

Pelikaan-Website laten maken Prinsenbeek
De website om plek 4. Beide teams punten laten liggen vorige speelronde. Pelikaan gelijk uit bij Liberty (Website laten maken Best knap) en de Prinsjes winnen thuis niet? Pelikaan toch wel de betere ploeg. Nu helemaal omdat Ckees gehoord heeft dat hij niet bij Warande H1 welkom is en hij zijn hockeystick heeft opgehangen, hij is er klaar mee. Bas kan door dit nieuws zijn woede niet onder controle hoWebsite laten maken Uden en geeft de coach van Pelikaan een kopstoot. website gestaakt.
Toch nog verder spelen zeggen de scheidsen en Pelikaan wint
3-1

Website laten maken Spijkenisse-Website laten maken Doorn
Spijk kon hun stunt tegen de Prinsjes geen vervolg geven, maar nu spelen ze weer thuis en ik heb gehoord dat niemand die python van het veld durft te halen. De brilsmurf en nr. 9 van Website laten maken Doorn durven niet meer te hockeyen, hierdoor wordt het toch nog spannend, maar helaas Website laten maken Doorn wacht weer op een foutje en countert er lekker op los.
0-8

Website laten maken Teteringen-Tempo
Het kampioenschap van hc voorzitter begint steeds dichter bij te komen. Maar bij Te Teringen kan het altijd spoken. Of wacht dat zijn gewoon de scheidsen die lijkbleek zien, omdat zij heel het seizoen op zolder zitten in het clubhuis en worden gedrild in de kunst van het thuis fluiten. Dus gaat Paco meer kaarten pakken of meer corners raak slepen? Ik denk kaarten pakken. Uiteindelijk neem Tempo wel de 3 punten mee naar huis.
2-4

Website laten maken Woerden-Zwaluwen
Website laten maken Woerden toch knap een punt aan de website tegen de prinsjes overgehoWebsite laten maken Uden. Nu moeten ze toch wel tegen een betere ploeg, maar goed, uit Website laten maken Woerden is altijd lastig, ook voor Zwaluwen. Gelukkig heeft de zwaluw genoeg plek in zijn snavel voor een pakje coke en maken de gasten van zwaluwen hun eigen feestje ervan, want voor sfeer moet je niet naar Website laten maken Woerden. Het enige wat daar goed is aan de derde helft zijn de 5 liter kannen. Die moeten er bij meer clubs komen.
Toch valt de coke niet helemaal goed bij de zwaluw, misschien de volgende keer toch alleen na de website snuiven en niet ervoor. De keeper ziet helemaal niks omdat zijn helm vol zit met wit poeder en laat er gewoon 3 door.
3-3