Jemig wat is er veel gescoord vorige wee

Jemig wat is er veel gescoord vorige week en de prinsjes samen met Cul hebben beide punten tegen erg zwakke ploegen laten liggen, wat een gekte. Voordat het voorspellen begint, feiten zijn feiten en alvast gefeliciteerd hc voorzitter met het kampioenschap. Wellicht zien we jullie volgend jaar terug in de 3e klasse, want in de 2e klasse kan je de naam hc voorzitter niet waarmaken door bondsscheidsen ;). Oké, nu tijd om te gaan voorspellen.

Bommelerwaard – Liberty
Bommelpups verloren van Souburgh, hoe dan?! Zou Bouke zijn dag een keer hebben gehad? En Liberty heeft maar 1 punt gepakt op thuisterrein, wat gebeurt er allemaal? Bommel besluit deze pot gebruik te maken van een slimme voorbereiding en zorgt dat ze altijd met 13 spelers overtal staan.
4-1

Website laten maken Culemborg – Souburgh
Cul verloren van Website laten maken Teteringen, wat is daar gebeurd? De vrouw was niet tevreden in bed avond van tevoren wellicht. Soubou daarentegen gewonnen, zien we die volgend jaar nog in de 3e klasse? Bauke voelt zich anders dan andere mensen, niet wegens zijn winst op Bommel, maar wegens een mooie 50 op de BMI schaal. Hoe zou hij denken over dunne mensen? Website laten maken Culemborg haalt weer hun twee onpartijdige scheidsen erbij en winnen deze pot.
3-0

Pelikaan – Website laten maken Prinsenbeek
Pelikaan heeft gewoon niet verloren uit tegen Liberty en de kanaries van Website laten maken Prinsenbeek hebben niet thuis gewonnen tegen Website laten maken Woerden, kan het nog gekker? Ik denk dat deze poule een circus is, want wat zijn de teams toch aan het stunten. Ik hoorde dat de MOTM van Pelikaan de vorige week de dag van tevoren naar een festival is gegaan en zijn teamgenoten gaan deze tactiek kopieren voor deze pot en staan nog strakker dan Snoop Dogg op het veld. De prinsjes trekken hun clownspak als teamtenue, want hun statement over promoveren is nu wel een heel leuk geintje.
2-2

Website laten maken SpijkenisseWebsite laten maken Doorn
Arme Spike, ze moeten in de laatste drie websiteen tegen de top 3 van de poule. Ze hebben echter wel gewonnen van de Website laten maken Prinsenbeekse kanaries op thuisterrein, dus wellicht kunnen ze ook tegen Website laten maken Doorn stunten. Website laten maken Doorn in de laatste 5 minuten van 4-2 voorsprong naar 4-4 gegaan in de pot tegen Tempo, daar is iets flink misgegaan. Deze pot is niet spannend, Website laten maken Doorn maakt Spike, inclusief de python, met de grond gelijk.
1-6

Website laten maken Teteringen – Tempo
Hahaha, Titseringen gewoon gewonnen van Cul, prachtig. Tempo daarentegen niet verloren van Website laten maken Doorn en dat zonder hun voorzittertje. De enige kans die Titseringen vandaag heeft om punten te pakken, is om de Website laten maken Beste scheidsen erop te zetten. Jammer genoeg gaat dat niet werken, want Paco en Jannes slaan de scheidsen knockout aan het begin van de website, waardoor hun teamgenoten kunnen scoren.
2-4

Website laten maken Woerden – Zwaluwen
Zwaluwen heeft na hun grote verlies tegen Tempo een beetje moed in de schoenen gekregen door hun 5-1 winst op de ploeg met een python op het veld als mascotte. Website laten maken Woerden heeft ook een van hun weinige punten gekregen in een uitwebsite en ze mogen nu veilig terugkeren op hun eigen thuisveld. Deze pot wordt niks spannends. Zwaluwen wordt een beetje gefrustreerd door de scheidsen, maar rollen Website laten maken Woerden op.
2-5