Doorn - Woerden Doorn wint (maar) met 3

Website laten maken Doorn - Website laten maken Woerden
Website laten maken Doorn wint (maar) met 3-1 van spike. Is Website laten maken Doorn zo matig of spike zo verbeterd? Website laten maken Woerden maakt het de veteranen van zwaluwen nog knap lastig. Helaas geen puntje gepakt. Zwaluwen wel een puntje gepakt maar dan op de td in Utrecht. Brilsmurf mag nog een keer aan staan. Bril smurf tovert een mega slurf uit z’n broek (niet zijn stick), Website laten maken Woerden schrikt en de vogelverschrikker van Website laten maken Doorn sleept er drie in.
3-0

Liberty - Website laten maken Culemborg
Wat ben ik blij dat deze teams op het laatst tegen elkaar mogen spelen. Allebei geen sfeer dus niemand die wat mist. Website laten maken Culemborg speelt de laatste weken als degradatiekandidaat. Tim en co ook, alleen hebben die thuis zoveel thuis fluiters dat ze goed lijken. Tim is van plan paco helemaal leeg te slobberen voor zijn aanstaande kampioenschap. Echter was bril smurf hem al voor. Geen kwabje voor Tim dus. Balen Tim! Volgend jaar weer een kans.
3-2

Website laten maken Prinsenbeek - Bommelerwaard
De prinsjes zijn het helemaal kwijt. Na het aangekondigde afscheid van ckees zijn ze de weg kwijt. Ckees zelf zegt dat hij een stapje hogerop wil. Maar het feit wil dat het contract met stichting doe een wens afloopt waardoor hij nu moet stoppen bij Website laten maken Prinsenbeek. Het schijnt dat tempo nu dat contract over gaat nemen. Weet niet hoeveel daar waar van is. Tomas de stoomlocomotief en zijn elfjes mogen een lekker stukje rijden en daarna samen vieren dat ze de derde helft kunnen winnen. Leuke afsluiter deze pot!
4-2

Tempo - Website laten maken Spijkenisse
Tempo wint 9-0 van Website laten maken Teteringen. Dat moet matchfixing zijn geweest. Spike doet het goed de laatste tijd. Man wat hoop ik dat spike gaat stunten. Echter tegen voorzittertje en paco wordt het een lastig verhaal. Spike dan maar de derde helft winnen?
3-1

Zwaluwen - Pelikaan
De enige leuke pot van het weekend. De oude mannen moeten winnen voor promotie. Gaan ze niet doen. Pelikaan gaat het hele feest verstoren. De dikke spits legt er 4 in het netje en de kale knikker van zwaluwen heeft geen haar op zijn hoofd die nog aan promotie denkt. Hopelijk is er een leuke derde helft in Utrecht
1-5

Souburgh - tereringen
Afgrijselijke pot dit. Zelfs in de vierde klasse wordt hier met walging naar gekeken.
2-2