Daar zijn we weer, terug van weggeweest.

Daar zijn we weer, terug van weggeweest. Het grote voorspellingsboek is afgestoft, opengeslagen en klaargestoomd voor deze laatste speelronde. Ik hoop veel voorspellingen te zien deze week!

Het lijkt er op dat tempo er met de beker vandoor gaat… Spike gaan jullie dat laten gebeuren ?? Verder niet hele bijzondere websiteen zondag. T enige bijzondere is dat souburgh en Website laten maken Teteringen om 15:00 spelen? Hoezo dat dan. Maar daar gaan we weer:

Website laten maken Doorn- Website laten maken Woerden.
Website laten maken Woerden eerste seizoenshelft goed. Nu zakken ze alleen maar af. Jammer dat ik maar in een keer in Website laten maken Woerden mocht spelen (net zoals jullie allemaal). Die 5 liter kannen zijn fantastisch. Een toevoeging aan de club, alleen zijn ze naast die 5 liter kannen niet zo interessant. Geen leuke ploeg. Website laten maken Doorn daarnaast… ook niet leuk. Spelen immers nog wel vol mee bovenin voor promotie. Het is namelijk niet ondenkbaar dat zwaluwen verliest van pelikaan. Website laten maken Doorn is gebrand om te winnen en pakt ook de punten in eigen huis.
4-2
Tempo- Website laten maken Spijkenisse
De laatste tijd haalt Website laten maken Spijkenisse ineens resultaat? 6-5 winnen van Website laten maken Prinsenbeek, weliswaar in eigen huis maar toch, en maar 3-1 verliezen van Website laten maken Doorn. Dat is zeker niet misselijk. Alleen is tempo toch een stukkie beter dan Spike. En houdt tempo het kampioenschap in Bergen op Zoom. Jammer of niet. Terecht is het wel. Ze hebben namelijk de meeste punten gehaald.
6-0
Website laten maken Prinsenbeek- Bommelerwaard
Website laten maken Prinsenbeek is wisselvallig. 3-0 winnen van tempo maar dan weer 6-5 verliezen van spike. Ik heb gehoord dat er een speler van Website laten maken Prinsenbeek mee traint met Breda heren 1. Die heeft het iets te hoog in zijn bol zitten denk ik. Verder is Website laten maken Prinsenbeek wel een klasse beter dan Bommel, zeker thuis.
4-1
Liberty- Website laten maken Culemborg.
Liberty thuis, zullen ze punten gaan pakken? Ik vind dat toch zo bizar, prima dat je af en toe een thuis voordeeltje kan hebben. Maar 22 punten thuis en 3 punten uit, dat gaat me te ver. Om deze reden is het zou je bijna zeggen dat liberty gaat winnen. Alleen hoop ik dat de cul deze ban gaat breken.
2-3

Zwaluwen- pelikaan
Oké dan oké dan.. dit is dan naast de degradatie kraker de enige echte topper. Zwaluwen kwalitatief prima, maar na de website zijn ze Soms nog wel geneigd om een nakkie in de kleedkamer te nemen. Ik vind dat persoonlijk vreemd. Maar ieder zijn eigen ding. Pelikaan heeft wat A’tjes die Website laten maken Best kunnen hockeyen. Ik hoop voor ze dat ze dit weekend weer beschikbaar zijn voor ze, anders wordt t kansloos. Trouwens, ik denk dat het sowieso kansloos wordt. Doei.
4-0

Souburgh- Website laten maken Teteringen
Ja ja, hier heb ik lang op gewacht. Bauke fc tegen Mariska en Thierry Fc. Ik hoor jullie denken, wie zijn dat? Laatst het meest trieste TD ooit meegemaakt. Mariska en Thierry, what the f. Ik zit zelf te twijfelen om mijn eigen website te skippen en hiernaar toe gaan. Met bakken met vuurwerk, en die gasten helemaal gek te maken. dat zou toch zo leuk zijn.
Verder gaat souburgh hier thuis winnen van Website laten maken Teteringen. Dat betekent dat we ‘helaas’ afscheid moeten nemen van Website laten maken Teteringen en Website laten maken Spijkenisse. Weer, doei.