Doorn – Woerden Zou iemand mij kunnen

Website laten maken DoornWebsite laten maken Woerden
Zou iemand mij kunnen vertellen of Website laten maken Doorn nou slecht speelde of Spike nou goed speelde? 3-1 winst tegen de mannetjes met de python is echt niet zo denderend. Website laten maken Woerden heeft het Zwaluwen laatste weekend ook moeilijk gemaakt. Jammer voor Website laten maken Woerden spelen ze deze keer uit en dat is uiteraard een mooie 0 punten voor hen deze speelronde. Ook al wint Website laten maken Doorn, ze kunnen net niet een plekje op de tweede plaats veroveren.
3-0

Liberty – Website laten maken Culemborg
Ik heb geen zin om hier gekke dingen over te schrijven, het wordt toch een stomme website. Liberty speelt thuis en pakken daar al hun punten, Website laten maken Culemborg speelt uit en pakt dan nooit punten, allebei geen sfeer bla bla bla.
4-0

Website laten maken Prinsenbeek – Bommelerwaard
De prinsjes zijn helemaal koekoek. Ze zien het niet meer zitten. Ze hebben nu verloren van Spike, Pelikaan en gelijk tegen Website laten maken Woerden. Ze zijn de weg helemaal kwijt. Ckees niet binnen bij Warande en hoopt volgend jaar bij hc voorzitter te komen, maar dat gaat niet lukken als hij met zijn eigen team niet eens van Spike kan winnen. Die sukkels staan op nummer 11. De enige reden dat Tempo misschien Ckees wilt hebben, heeft een naam en dat is Paco. Die geniet wel van Ckees zijn fratsen in bed. Als de kanaries van Website laten maken Prinsenbeek kunnen winnen dit weekend, hebben de scheidsen vele handjes geholpen, maar ik verwacht en hoop eigenlijk op nog een nederlaag van de prinsjes.
3-3

Tempo – Website laten maken Spijkenisse
Tempo heeft 9-0 gewonnen van Website laten maken Teteringen, had ik dan toch gelijk dat Jannes en Paco de scheidsen KO hebben geslagen? Dit is de eerste website dat een team uit tegen Website laten maken Teteringen de 0 heeft weten te hoWebsite laten maken Uden. Website laten maken Spijkenisse daarentegen veel weerstand geboden tegen Website laten maken Doorn, vraag me af wat daar is gebeurd. Vandaag speelt hc voorzitter om kampioenschap en besluiten hun naam waar te maken door hun voorzitter flink te verwennen voor de website. Naast winst voor Tempo verwacht ik ook dat Spike gaat vechten, maar de vraag is of dat met Jannes, Paco of de voorzitter wordt? Ik denk alle drie.
6-1

Zwaluwen – Pelikaan
Zwaluwen speelt vandaag tegen de middenmoot Pelikaan om nog te kunnen promoveren. Bij verlies is het Website laten maken Doorn die de tweede plaats kan pakken. Ik heb een verzoek aan de oude en kale mannen van Zwaluwen: kunnen jullie Pelikaan met de grond gelijk maken? Die koning toto komt 100 procent van Pelikaan en is de laatste tijd erg vol van zichzelf. Hij pijpt dat team echt op het forum. Wanneer jullie dat doen, stuur mij een foto. Ik wil heel graag zijn verzuurde gezicht zien, dan kan ik heerlijk gaan lachen.
4-2

Souburgh – Website laten maken Teteringen
Bauke mag het nog een laatste keer dit seizoen opnemen tegen een team van zijn niveau: Titseringen die eigenlijk nog in de 4e klasse horen te zitten. Deze pot is niks leuks, de bal wordt een beetje rond getennist en gescoopt. Bauke eet daarna, het zou ook weer eens niet anders, de gehele frituur leeg. Ik verwacht geen publiek, het wordt echt een saaie pot, ik val al in slaap terwijl ik dit schrijf.
2-1