Zo daar zijn we dan, de laatste speelron

Zo daar zijn we dan, de laatste speelronde. Veel is al beslist; Spijk en Website laten maken Teteringen degraderen, middenmoot ook al zeker. MAARRR... wie wordt er kampioen? Gaat hc voorzitter van Paco en Jannes er met de beker vandoor? Zal het de coke snuivende zwaluw worden? Of gaat Website laten maken Doorn nog voor een stunt zorgen? We gaan het beleven.

Website laten maken Doorn-Website laten maken Woerden
Een topper in de eerste seizoenshelft, maar nu stelt Website laten maken Woerden toch niet veel voor. 1 goede middenvelder en die ene gast die kan slepen. Ohja en 2 mannen in het geel die elke thuiswebsite uitstekend zijn. Voor de rest maar een saaie bedoeling. Wel goed 5 liter kannen daar. Website laten maken Doorn moet een verschil van 7 doelpunten gaan goed maken hier. Een enorme klus die zelfs voor de brilsmurf en de nr 9 te groot is. Nr 9 scoort er wel 2 en draagt ze op aan Paco. Die twee hebben na de laatste website een speciale band opgebouwd. Een haarband. Tim heeft dit gehoord en speelt niet mee met Liberty om verhaal te gaan halen in Website laten maken Doorn.
3-1 (Website laten maken Doorn promoveerd, gefeliciteerd mannen)

Liberty-Website laten maken Culemborg
Weinig worden aan vuil maken. Liberty thuis = 3 punten voor Liberty. Zelfs zonder Tim die aan de kant bij Website laten maken Doorn staat om een hartig woordje te spreken met die nr 9 over zijn gevoelens voor Paco. Tim laat het nou los, Paco wilt je niet. Gewoon lekker feesten in Dongen, want de 3 punten pakken jullie wel weer thuis.
4-1

Website laten maken Prinsenbeek-Bommel
Ckees tegen Thomas. De gele kanaries zijn het helemaal kwijt. 1 speler traint bij Breda H1 mee, Ckees bij Warande H1. Ckees is nog steeds geblesseerd van de training. Bas zn hoofd is rood van woede en uit zijn woede bij Thomas, maar die zit daar niet op te wachten en geeft hem een panna en scoort er 2. De ziekenboeg van Bommel is ook leeg voor de laatste website en ze gaan laten zien dat ze wel normaal kunnen hockeyen.
2-2

Tempo-Website laten maken Spijkenisse
Ohh kan Spijk toch wel hockeyen. Blijkbaar waren hun 2 Website laten maken Beste spelers geblesseerd, maar nu weer fit. Winnen van prinsjes en maar net verliezen van Website laten maken Doorn is netjes, maar dan toch uit 5-1 op je broek krijgen van de Zwaluw. Dan ga je uit bij HC voorzitter ook niet winnen. Zeker niet als hij gaat fluiten met zijn napoleon complex.
Tempo gewoon 0-9 gewonnen uit bij Website laten maken Teteringen? Heeft de voorzitter een geel shirtje met het logo van Website laten maken Teteringen aangedaan en is hij gaan fluiten?
Easy win Tempo en gefeliciteerd met het kampioenschap mannen.
6-0

Zwaluwen-Pelikaan
De enige leuke pot deze week. De zwaluw met nog een wit poedertje aan de snavel tegen die andere vogels. Pelikaan is bezig aan een leuke reeks, alleen verloren bij Website laten maken Woerden uit, gelijk of gewonnen van de top 3. Vandaag gaan ze ook winnen van de Zwaluw. Die vinden deze website zo spannend dat ze gewoon in hun broek schijten. Met 4 man tegelijk naar de wc om hun broekje schoon te maken en Pelikaan zegt houdoe en bedankt.
1-3

Souburgh-Website laten maken Teteringen
Toch nog een andere topper deze week. Weliswaar voor in de 4e klasse maar toch. Bauke tegen de club met de meest saaie TD ooit. Jezus wat was dat slecht. Gelukkig waren er toch 20 man om te luisteren naar Mariska en Thierry. Gemiste kans voor Bauke, want er waren wel goede broodjes hamburger. Website laten maken Teteringen heeft echter hun shirtjes niet gewassen en ze ruiken nog naar de hamburgers. Bauke eet alle shirtjes op en Website laten maken Teteringen moet maar in blood bovenlijf spelen. Hier raken de mannen van Souburgh zo geil van dat ze gewoon hun verkeerde stick vastpakken en ermee gaan spelen.
Die indo van Website laten maken Teteringen walst erover heen.
1-3