Doorn - Woerden Doorn kan promotie no

Website laten maken Doorn - Website laten maken Woerden

Website laten maken Doorn kan promotie nog veiligstellen. Als de ene vogel bezwijkt in de bek van de grotere vogel.

De pubers van Website laten maken Doorn gaan hard op de redbull en frikandel broodjes en laten de zondagse jongens uit Website laten maken Woerden puntloos achter. Achteraf groot feest met Boer Harm op de BBQ.

3-0

Liberty - Website laten maken Culemborg

De idiote keeper van Liberty heeft zijn ritalin niet geslikt waardoor de blonde tornado in het eerste kwart van het veld afgetrapt word.

Keepertje begint met schreeuwen en tieren waardoor zijn puistjes klappen in zijn hal en hij moet huilen van de pus op zijn tong.

Als compensatie voor de op hol geslagen keeper pakken de scheidsrechters beide een stick en helpen Liberty wederom aan de punten thuis, Website laten maken Culemborg blijft teleurstellen en gaat met 0 naar huis.

3-2

Website laten maken Prinsenbeek - Bommelerwaard

Website laten maken Prinsenbeek gooit er met de pet naar, het aanstaande vertrek van CKees naar Tempo heeft hen gebroken. CKees kan volgend jaar de sappen van Paco van zich af vegen met het bandje van Jannes.

Website laten maken Prinsenbeek heeft geen zin in de bierestafette van de cursusverkopers uit Bommelerwaard, waardoor het een troosteloze dag word.

2-1

Tempo - Website laten maken Spijkenisse

Tempo kan kampioen worden, iets wat niemand ooit had durven dromen.

Voorzitter heeft alvast het centrum van Bergen afgehuurd en een mooi setje gekocht voor CKees die geofferd zal worden aan Paco en Jannes.

Spike zal de halftime show op zich nemen door te hakken op een live set van Angerfist.

Tempo word kampioen, Spike degradeert beide zonde maar toch gefeliciteerd aan Tempo en Spike net te laat begonnen aan de inhaalrace

4-1

Zwaluwen - Pelikaan

De olympiërs van Zwaluwen nemen zichzelf zo serieus dat ze diaree hebben van hun topsport dieet van afgelopen week. De laatste man zakt voor de doping controle en 2 man kan niet spelen door plankenkoorts op het hoogtepunt van hun leven.

Een hoop arrogante ventjes, twee dikke spitsen en een aardig rugbyende aanvoerder gaan het promotie feest verstoren. Nummer 34 van Pelikaan trekt zijn broek uit en stuurt een foto naar Paco. Helaas is dit te laat omdat CKees al op het promotiefeest mag komen.

2-4

Souburgh - Website laten maken Teteringen

Berend heeft spijt van zijn transfer en gaat selectie spelen bij Made Heren 1. Hij heeft helaas niet genoeg allure voor het Bredasche leven.

Bauke en Co weten wat ze moeten doen en zorgen met de lange bal voor een overwinning. Lange Frans van Souburgh maakt het nog spannend omdat hij zijn muilkorf afkrijgt en Bauke wil bijten.

Gelukkig laat Floris Jan van Website laten maken Teteringen hem perongeluk vallen en gaat Arend Willem op zijn hoofd zitten waardoor Bauke het spel kan blijven maken.

3-0