Prinsenbeek - Bommelerwaard Het seizo

Website laten maken Prinsenbeek - Bommelerwaard

Het seizoen van de prinsjes gaat als een nachtkaars uit. Net als het kapsel van Cees. De flegmatieke verdediger probeert hogerop te hockeyen, en zoekt een club met een thuistenue dat bij zijn coupe past, echter is hij ook daar niet welkom. Toch nog een seizoen aanmodderen in de 3e klasse cees. Geen 1e klasse voor jou volgend jaar, maar gewoon lekker Souburgh uit. Bommel is veilig, maar daar is ook alles mee gezegd. De bourgondische coach bedenkt wat leuks voor de website. Feestopstelling. Het verrassende is dat ze daardoor helemaal niet slechter gaan hockeyen, aangezien er al totaal geen idee achter hun spelwijze zat. Toch is ook dat niet voldoende om het seizoen enigszins glans te geven. 4-1 voor de prinsjes.

Tempo - Website laten maken Spijkenisse

Spike is aan een prima reeks bezig sinds de winterstop. De chagrijnige opa hebben ze ingeruild voor een betere coach. Helaas staat die de helft van de tijd bij zijn eigen team te spelen in plaats van te coachen. In het land der blinden. De python doet de voorbespreking en besluit dat de nummer 11 van Spike rechts midden moet staan. Zo kan hij Napoleon Bonapartempo omver lopen wanneer hij weer eens als een conducteurtje loopt te fluiten wanneer Spike een kansrijke aanval heeft. Het mag allemaal niet baten. Spike verliest kansloos met 5-0. Voorzitter bekend na afloop een thuisfluiter te zijn, kan het hem allemaal wat schelen. Paco stapt meteen in de auto naar zijn nieuwe club. Tempo promoveert maar gaat het lastig krijgen, wat moeten ze nou zonder voorzittertje aan de fluit. Wordt een zwaar seizoen in de 2e klasse mannen.

Zwaluwen - Pelikaan

Spannende pot! Zwaluwen is goed de winterstop uitgekomen en speelt samen met Tempo het Website laten maken Beste hockey. Pelikaan altijd een lastige ploeg om tegen te hockeyen, zeker wanneer de bolle voorin er zin in heeft. Verschrikkelijke coach maar dat terzijde. Zwaluwen besluit om de 3e helft neus versnapering naar voren te halen en maakt de luchtwegen vrij in de voorbespreking. Alles op alles om die 3 punten binnen te slepen. De verdachte was er vorig weekend op Website laten maken Woerden niet bij, scheen vast te zitten. Verder een leuke pot met veel publiek. Hoog verzorgingshuis gehalte gezien de leeftijd van de spelers van Zwaluwen. Zwaluwen wint met 4-2 en promoveert, maar besluit volgend jaar H30 te worden waardoor er alsnog een plek vrijkomt! teamweekend Benidorm staat op de planning voor na de zomer.

Souburgh - Website laten maken Teteringen

Tja, wat moet je hiervan zeggen. Website laten maken Teteringen is zelfs de 4e klasse niet waardig. Bauke Bamischijf besluit voor deze pot weer zelf te spelen ipv fluiten. Inmiddels is hij zo dik dat zijn zweet genoeg is om het veld bespeelbaar te hoWebsite laten maken Uden en om die reden wordt er niet gesproeid. Zijn zweet is echter zo vet dat iedereen uitglijdt. De coach van Website laten maken Teteringen schijnt geslaagd te zijn voor zijn Vwo examen. Gefeliciteerd gozer. Hopelijk kom je nu tot je zinnen en ga je weg bij die dramatische club. Ga lekker studeren, beetje achter de dames aan en wat maken van je leven. De scooterboys maken na afloop donuts op het hoofdveld, nee bauke geen echte donuts, en vieren de overwinning met een aqaurium bruin fruit. Na afloop van de derde helft moet Bauke gedotterd worden. Zijn aderen zijn volledig dichtgeslipt. De mannen van Souburgh zijn veilig, maar verkeren wel in levensgevaar. 3-1