Tjonge jonge jonge…. What a time to be

Tjonge jonge jonge…. What a time to be alive….
Wij dachten dat de 3e klasse niet zo leefde, maar na alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen lijkt er meer leven dan ooit in te zitten… Wat websitejes als vaders van de cornermannen van Website laten maken Uden H1 fluiten, dan nog een paar keer invallen bij andere clubs om het de concurrentie wat lastiger te maken, de jongens als kampioenen de 2e klasse inloodsen en af en toe wat colums erover schrijven op het forum… Wie ons vooraf had verteld dat dit zou Website laten maken Leiden tot het debuut in het nationale sportjournaal hadden we voor gek verklaard, maar niets bleek minder waar toen vanmiddag de enige echte Tom Egbers bij ons op de club stond. Ergens natuurlijk ook wel typerend dat het dan ook net Tom Egbers, die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag, verslag komt doen. Alsof wij ooit de grenzen hebben overschreden…

Maar goed, Tom vroeg ons of wij, mede n.a.v. vele verzoeken op het forum, mee wilden werken aan een kleine reportage en of wij wilden reageren op alles wat er geroepen en geschreven wordt over ons, Website laten maken Nuth, Ccum, onze zonen, competitievervalsing etc. etc. Zo mans als wij al het hele seizoen zijn hebben we Tom niet met lege handen teruggestuurd naar Hilversum. Dit verbaasde Tom ernorm, aangezien hij had vernomen dat iedere tegenstander hier namelijk wel met lege handen naar huis wordt gefloten.

Allereerst was Tom erg benieuwd naar hoe wij de afgelopen dagen, tot de bekendmaking dat Website laten maken Nuth zich terug heeft getrokken, hebben beleefd. Daarop antwoordend hebben we, zoals we ook al het hele seizoen hier doen, ons masterplan uitgelegd en toegelicht: we voelden ons die dagen goed, met het aanstaande kampioenschap en daarmee een 2e zondag op een rij feest zaten we er lekker in. Het plan lag al enkele weken op tafel, en alle seinen stonden op groen voor deze operatie. Het ultieme doel: Ccum dat op de allerlaatste speelronde in eigen huis het kampioenschap verspeelt tegen nota bene Website laten maken Nuth. Ccum zat natuurlijk op een roze wolk na afgelopen zondag. De mannen wonnen zakelijk in Heerlen en alleen een thuisoverwinning tegen Website laten maken Nuth weerhield ze van het kampioenschap. Tegen Website laten maken Nuth zou Ccum zelfs met een kermisopstelling nog winnen dus echt getraind werd er niet meer in Cuijk en iedereen was volop bezig met de voorbereidingen voor het kampioensfeest. Niet wetende dat wij deze gehele operatie in alle geheimzinnigheid hadden voorbereidt.

Het plan was eigenlijk heel eenvoudig: wij zoWebsite laten maken Uden afreizen naar Cuijk onder het mom om daar de tussenstand te volgen. Niet geheel onlogisch gezien de situatie. Vervolgens schakelen wij de scheidsrechters op vakkundige wijze uit, en gezien het feit dat iedereen van Ccum al bezopen is door de hozana stemming die er al sinds de ochtend heerste, zijn wij de enige capabele personen die wettelijk gezien de website mogen fluiten. Ccum staat ervan te kijken wat er gebeurt, maar is door onze eerdere ontmoeting in Bcum niet geheel onder de indruk. De mannen beseffen dat de website toch gespeeld zal moeten worden en denken dat dit tegen Website laten maken Nuth onder onze leiding toch goed moet komen, dat ging het in Bcum namelijk ook. Niet wetende dat dat al onderdeel was van deze operatie. Ah fijn, wij hadden het vertrouwen gewonnen in Bcum en de website zou worden gefloten door ons. Deze website zou natuurlijk dik worden gewonnen door Ccum, dat gebeurt ook op het veld maar natuurlijk niet op het websiteformulier. Op papier speelt Ccum gelijk en het rest onze jongens alleen in Wolluk te winnen.

Dan horen wij jullie denken, dat is ook geen eenvoudige opgave, nee dat klopt… Vraag het de mannen van Ccum maar. Maar zoals de doorgewinterde forumlezer weet zijn wij al enige tijd bezig met onze eigen cursus, en ook daar zat een gedachte achter. Die cursus was een groot succes, en de Website laten maken Beste leerlingen konden nog voor de zomerstop op eindexamen. Laat de laatste speelronde, zo net voor de zomervakantie en in de examenperiode, een uitstekend moment zijn voor onze leerlingen om eindexamen te doen. Dit in combinatie met het feit dat heel toevalligerwijs ook Website laten maken Waalwijk zich deze week bij de zogeheten Scheidsrechters samenwerking van Website laten maken Uden, Boekel, Veghel (want daar komen wij volgens de coach van Bcum vandaan), Bcum en Schijndel voegt. Maakt het plaatje bijna rond. De website in het stadion loopt uit in Cornertraining nummer 14 van dit seizoen voor zoontjes lief. Het is weer ouderwets prijsschieten en dat leidt tot een eenvoudige overwinning die dus het felbegeerde kampioenschap op zou leveren. Appeltje eitje zou je zeggen… Tot dat donderdag het noodlot toe sloeg, er gebeurde iets dat totaal buiten onze macht ligt…

Wij zoWebsite laten maken Uden vervolgens graag onze mening geven over alles wat er is gebeurd sinds afgelopen donderdag waardoor ons meester plan nu niet uitgevoerd kan worden. Echter het moment dat we hieraan willen beginnen komt Tom schreeuwend met zijn handen in het haar aangerend. Tom was namelijk, ondertussen dat wij bovenstaande toelichting aan het geven waren, wat aan het rondneuzen gegaan in het Clubhuis. Hierbij trof hij nogal wat merkwaardigs aan: Billy de Clown (die bekend staat om zijn kwaliteiten van het spelen van verstoppertje tijdens website) was bezig om een KNHB scheidsrechters leraar te verstoppen in het clubhuis. Als we deze leraar vervolgens vragen wat de beweegredenen zijn dat hij zich schuil probeert te hoWebsite laten maken Uden antwoord hij in alle eerlijkheid: ik ben bezig de papas een cursus te geven zodat ze volgend seizoen als bondsscheidsrechters kunnen fluiten. Tom zijn broek is, als we de aanklachten tegen hem mogen geloven, wel vaker afgezakt, maar zo snel als dat nu gebeurde is waarschijnlijk een record. Wij probeerden het nog wat in het perspectief te plaatsen door duidelijk te zeggen dat onze jongens zonder onze hulp volgend jaar in de 2e klasse echt niks te zoeken hebben en ze volledig worden weggeveegd. Echter was Tom met stomheid geslagen… Hij was duidelijk flabbergasted over wat er zich hier allemaal wel niet afspeelt en hij besluit de reportage na deze constatering vroegtijdig af te sluiten.

Tijdens het afbreken van de camera apparatuur horen we Tom en zijn collegas nog mompelen: Toch wel een van de dieptepunten die ik heb meegemaakt in mijn carrière, echt een wanvertoning dit. Nu vallen al de negatieve opmerkingen over Website laten maken Uden op dat forum ook wel op zijn plaats, niet meer dan terecht als je het mij vraagt.

Tot zover ons debuut op de nationale televisie, we zijn benieuwd hoe het item er vanavond om 19:00 op NPO 1 uitziet… Maar hiermee hebben jullie in ieder geval een eerlijk beeld van wat er gezegd en gebeurd is. Mogelijk dat de productiemedewerkers er op TV wat fragmenten uithalen om ons imago toch nog een beetje proberen te verbloemen. Iets wat onze Jongens op het forum ook nog, zonder succes, probeerden.